TELJES HÍRFOLYAM

Superbody Hősök: Szilágyi Vilmos

Ketogén diétával versenyre készülni? Egyre népszerűbb ez a módszer: a Cutler Fehérvár személyi edzője ugyan ketogénnek nem mondaná a diétáját, de roppant sok zsírt fogyaszt az első Superbodyjára.

Superbody bírók

A Superbody-n mindig teljesen függelten, megbízható bírói gárda van a kezdetektől fogva.

A panel mindig 7 bíróból áll + a vezetőbíró és 14 bíró közük kategóriánként sorsoljuk be őket. A vezetőbíró pontozólapja tartalékként szolgál, ha esetleg egy bíró szabálytalan pontozólapot ad le. A bírók a beosztást a verseny reggelén tudják meg.

A pontozás kiértékelése zárt rendszerben történik. A pontozás menetébe a versenyigazgatón és a kiértékelést végző személyeken kívül senki nem láthat bele. Az eredményt a versenyigazgató és a vezetőbíró hítelesíti.

A bírók többsége minden évben itt van a Superbody-n. Idén meghívtuk Estók Endrét is, az INBA szövetség elnökét, aki a legelső Superbody-kon indult a kétezres évek elején és lett bajnok.

A bírók listáját hamarosan közzétesszük.

Superbody Hősök: Germán Andrea

Az izmosság határán: a bikinibe még éppen beleférő maximális izomzattal indul a csatába Germán Andi a Superbodyn, miközben már több bajnoki címet is elhozott az őszi szezonban.

Superbody Hősök: Sántha Tamás

Sok éve minden Superbodyn ott volt a csúcskategóriában, de idén ez a versenyzői széria egy ennél is fontosabb projekt miatt megszakad. Sántha Tomi elegánsan hidalja át a kérdést: hoz maga helyett egy csomó versenyzőt!

Superbody Hősök: Huszár Vanessza

Van, hogy egy versenyző már végigment a testtípus két véglete közötti skálán. Huszár Vanessza pont nem abból az irányból jött, ahonnan gondolnánk (duci volt!) és épp azért, mert átesett a ló túloldalára, még hatalmas küzdelem vár rá, hogy elérje a céljait.

Superbody Hősök: Bartók Dávid

Fizikai munka mellett nem lehet versenyre készülni? Itt az újabb élő cáfolat egy fiatal tehetség személyében, aki egy hobbi fekvenyomó versenyről katapultált a Superbody színpadára és idén újra megpróbálja!

ÉRKEZNEK A NEVEZÉSEK!

A megszokott ütemben érkeznek a Superbody nevezések.

Felhívjuk a notórius későn nevezők figyelmét, hogy a nevezést nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, mert a versenyzőkkel való kommunikációt megkönnyíti, ha rendelkezésünkre állnak a versenyzők adatai. Hamarabb tudjuk pl. a versenyzőket kiértesíteni.

Ráadásul nem érdemes kockáztatni nevezési határidő “eltévesztését”, mert a lejárat után nevezést nem tudunk befogadni. A nevezési határidő: 2020 november 1. 20.00

Superbody Hősök: Hécz Noémi

30 évesen sem késő színpadra állni, főleg, ha megvan hozzá a megfelelő váz. Hécz Noémi kezdőként is jól demonstrálja, miről szól a bikini kategória.

Superbody Hősök: Kohári Richárd

Kohári Richárdnak már több alkalommal is csak egy hajszál hiányzott a Superbody szoborhoz – idén pedig jóval nagyobb tömeggel a GP kategóriában tér vissza!

Superbody Hősök: Marcsinyi János

Ki az a roppant izmos ember, aki minden Pokolgép koncerten ott van, de nem ő az énekes? Hamarosan megtudjuk, mert a Superbody-n is ott lesz!

Superbody Hősök: Harasztia Lívia

19 évesen szinte “veterán” bikini versenyző, aki életének jelentős részét a színpadon töltötte és rendületlenül megy tovább – a 2020-a Superbody-ra!

Superbody Hősök: Tifani Wittmann

Elképesztő női bodybuilding tehetség Felvidékről: mindössze húsz éves, alig pár éve edz, de már tucatnál is több erőemelő versenyt nyert – és most Women’s Physique-ben mutatja meg ezt a hihetetlen genetikát a Superbody-n.

Superbody Hősök: Vavika Péter

Igazi klasszis: Vavika Péter brutális izomérettséget épített fel, amióta 20 évvel ezelőtt (!) először indult a Superbody-n és ezt 2020-ban is elhozza nekünk a GP kategóriába!

Superbody Hősök: Plumbás Ádám

A rettenetes izomtömeg mellé Plumbás Ádám csinált egy jó középrészt, nagyon nehéz belekötni a fizikumába. Mindenkinek fel kell kötni a gatyát, aki összekerül vele a GP kategóriában!

ELINDUL A NEVEZÉS!

Mától lehet nevezni a 2020-as Superbody-ra! A verseny kizárólag előnevezéses. Kérünk minden versenyzőt, hogy olvassa el a versenykiírás általános részeit és a kategóriájára vonatkozó részt, mielőtt a nevezését leadja!

Nevezési határidő, nevezési link és minden információ a versenykiírásban!

Superbody Hősök: Nagy Réka

A bikini kategóriában kiemelten fontos a prezentáció: bemutatjuk az egyik, ebben legrutinosabb versenyzőt.

Superbody Hősök: Horváth István

Ha azt mondjuk, igazi, klasszikusan kőkemény testépítő, akkor Horváth Pisti – kétség nélkül ő lesz a Superbody egyik nagyágyúja!