TELJES HÍRFOLYAM

Superbody 2020 nyeremény – info

 

A Superbody 2020 versenyzői a pénzdíjakat a versenyen vehették át készpénzben.

A táplálékkiegészítő utalványokkal kapcsolatban e-mail értesítést küldünk. Ez pár napot igénybe fog venni, türelmet kérünk.

Superbody Hősök: Kriston Roxán

Kis faluból, pici teremből a világot jelentő Superbody deszkákra a kedvenc női kategóriánkba, a Body Fitnessbe – könnyen lehet, hogy a jövő bajnokát látjuk!

Superbody Hősök: Barabás Barbara

Ez a Junior kategória már nem az a junior. Superbody-n 23 éves korig lehet ide nevezni és itt az élő bizonyíték, hogy a színvonal itt is araszol felfelé.

Superbody Hősök: Trucza Orsolya

A lányok általában bikinibe mennek, kevesen akarnak komoly izomzatot, nem így Trucza Orsolya, aki édesanyaként is simán odavág a súlyzóknak és nem kisebb célja van, mint a ma már kuriózumnak számító női testépítésben versenyezni.

Superbody Hősök: Rigó Richárd

Az orvosok szerint kerekesszékben kellene ülnie…ehelyett a felkészülést választotta. Fél éve leszakadt combokkal nem szándékozik hozni a világ legjobb lábait, de a cél az volt, hogy nem csak állni tudjon, hanem felállni is – a Superbody színpadára.

Superbody Hősök: Koczka Gábor és Valéria

Házaspár, amelynek a női tagja már behúzott egy bajnok címet – nem találod ki, hogy hol – férfi tagja pedig első szezonját tölti a színpadon, mert eddig Scitec kereskedőként nem volt ideje felkészülni.

Superbody Hősök: Szmereka László

Majdnem megszerezte a szobrot két-három éve, majd a tavalyi visszatérést most pótolja be a klasszis Grand Prix versenyző, aki egy hete hatalmas csatában legyőzte Dudás Ádámot, most pedig áll elébe a visszavágónak – lesz min izgulni!

Superbody Hősök: Pazsák Zsanett

Személyiedző-egyetemista, aki tavaly már nagyon virított Superbody Bikini Juniorban, ahol majdnem első lett. Akkor igazából csak kipróbálta a versenyzést – most meg már nem tudja elengedni.

Superbody Hősök: Takács Krisztina

A 26 éves személyi edző Bikini versenyzőtől megtudhatod, mi az a folyamat, ami történik a versenyszezonban gyakorlatilag mindegyik kategóriában.

Superbody Hősök: Zomborácz Soma

Négy év edzés után első versenyszezonban egy tehetséges fiatal, aki nagyjából meg is mutatja, milyen vázzal kell rendelkezned, ha versenyszerű testépítő akarsz lenni.

Superbody Hősök: Répás László

A Tinédzser kategória azért fontos, mert ők az utánpótlás és azért is, mert ők lehetnek a példaképei azoknak a tinezéves koruk elején álló fiataloknak, akik még nem találják a helyüket a világban. Répás László nem először indul a Superbody-n, de nem is utoljára: nagyon reméljük, sok év munkájával majd a nagyon között láthatjuk viszont!

Tájékoztató e-mail 3.

Kiment a harmadik tájékoztató levél a vázlatos programmal, amely már körülbelüli időbeosztást is tartalmaz.

Aki nem kapja meg az e-mailt, annál három eset lehetséges:

  1. “Spam”, “promóció” vagy hasonló mappába került.
  2. Nem jól adta meg az e-mail címét.
  3. Nem töltötte ki a nevezési lapot, csak a számlázási adatait adta meg a “nevezési díj befizetés” felületen.

El nem küldött nevezéseket nem áll módunkban pótolni, a nevezési lap nélküli befizetéseket visszautaljuk.

Technikai hiba esetén a versenyzőnek az info@superbody.hu címen kell jeleznie.

A 3. értesítés tartalmazza a Covid-intézkedéseket is.

Tájékoztató e-mail 2.

Kiküldtük a második tájékoztató e-mailt a Superbody versenyzőknek.

Aki esetleg nem kapta meg, kérjük először nézze meg a spam és egyéb mappákat. Ha nincs meg, kérjük jelezd az információ elérhetőségeken: info@superbody.hu, 30/2574871

Suprbody Hősök: Dudás Ádám

A tavalyi év sikeres volt Kínában, de elfogyott a szufla a Superbody-ra. Idén Ádám csak ide készül, így próbálja kihozni a legjobbat, miközben kőkemény ellenfelek várják. Az idei verseny egy jubileum, ismerd meg ezt a történetet!

Superbody Hősök: Garamszegi Péter

A testépítés minden szinten egy vizuális műfaj, amely a színpadon mutatja meg magát élőben, vagy azoknak a fanatikusoknak a segítségével, akik nem bebarnítózva, de ugyanolyan keményen készülve, ugyanolyan stresszben küzdik végig a versenyt. Értsd meg a varázslatot!

Tájékoztató e-mail 1.

Kiment az első tájékoztató e-mail a Superbody versenyzőknek. Ezt azok nem kapták meg, akiknél hiba történt a nevezési lap leadásakor. Ezeket az eseteket telefonon ellenőriztük, így a következő már meg kell kapniuk.

A mezőny összeállt, a nevezések ellenőrzése megtörtént. Hamarosan mindenkinek meg kell kapnia a regisztrációval kapcsolatos információkat és a verseny hozzávetőleges programját.

Superbody Hősök: Pálházy István

Szenzációs versenyző, aki egészségügyi dolgozóként, váratlan nehézségekkel szembesülve is végignyomja a szezont: tipikus Superbody hős, kiváló fizikummal!

Superbody Hősök: Baló Attila

A fekvenyomó verseny elmaradt, ezért bekészül Superbody-ra. Nem piskóta hozzáállás – még sok ilyen újoncot a színpadra!