TELJES HÍRFOLYAM

Superbody Hősök: Németh Krisztián

Nagy szerencse, ha a sport gyerekkora óta benne van az ember életében. Érdekes, hogy a különféle sportok művelői később aztán a súlyzós edzésnél kötnek ki végül, amiből gyakran versenyzés is lesz. Hogyan lesz az emberből Athletic versenyző? Hát így!

Covid-intézkedések

A jelenlegi járványhelyzet miatt a jogszabályi előírásoknak megfelelően fog működni az idei Superbody. Lesznek bizonyos komoly biztonsági intézkedések – kiindulópontként zárt kapus lesz a rendezvény – de alapvetően ezek nem befolyásolják a verseny menetét.

A Superbody gond nélkül le fog zajlani: ugyanolyan precízen és gyorsan, mint mindig.

A fentiekkel kapcsolatos információkat is e-mailben fogják a versenyzők megkapni a nevezés lezárása után.

Superbody Hősök: Papp Andrea

Szinte klasszis bikini versenyző tökéletes arányokkal és izomzattal, aki valamiért eddig a külföldi versenyeket lőtte be, de idén – alapos indokkal- fordult a kocka: komoly eséllyel célozza meg a Superbody Bikini csúcsát!

Superbody Hősök: Veres Tibor

Az Athletic egy fontos kategória a Superbody palettáján, mert egyfajta utánpótlás kategória azoknak, akik komolyan sportolnak, de még nincs testépítő fizikumuk – vagy egyszerűen nem akarnak annyira nagyok lenni. Ezzel a kategóriával célozzuk a naturál testépítőket is. Veres Tibor egyike azoknak, aki tűzön-vízen át felkészül: idén is megoldotta!

Superbody Hősök: Bogár Tamás

Megtette, amit meg kell tenni: Bogár Tamás kiesett a felkészülésből, de felszívta magát és mégiscsak megcsinálja az őszi szezont!

Superbody kiértesítés versenyzőknek

Remélhetőleg mindenki tudja, hogy a Superbody – és a Superbody által pár éve bevezetett rendszer nyomán már szinte minden verseny – előnevezéses.

Ennek az az egyszerű oka, hogy így a versenyzőknek nem kell reggel hatkor regisztráció miatt sorbanállni egy végtelenül elhúzódó versenyen, hanem a program normálisan tervezhető és a versenyzés nem egész napos backstage-ben fekvést jelent a Superbody-n.

Az előnevezés során a versenyző először csak egy visszaigazoló e-mailt kap, majd a nevezések lezárta után (november 1.) minden versenyző e-mailben ki lesz értesítve a teendőkről és a várható időbeosztásról. Ez alapján tudják a versenyzők befoglalni a barnítást és akkor tudják meg, hogy mikor kell jönniük a regisztrációra majd a versenyre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ha egy előnevezett versenyző november 3.-ig nem kap értesítő e-mailt, akkor első körben érdemes megnézni a spam és egyéb mappákban. Ha ott sincs, akkor az információs e-mailen (info@superbody.hu) vagy telefonszámon (30/2574871) kell jelezni a szervezőknek.

Superbody bírói kar

Huszár Ernő vezetőbíró

Kretz András felvezető bíró

Jeskó Tamás
Serfőző Tamás
Láng Tamás
Láng Péter
Vida Zoltán
Taksonyi Erika
Kenderes Attila
Liszli Erika
Estók Endre
Fekete Balázs
Leányfalvi Ferenc
Oleg Procenko

Minden kategóriában új bírói panel pontoz. A bírók sorsolással kerülnek a panelekbe.

Superbody 2020 díjazás!

A Superbody idén is a szokásos magas díjazást nyújt, összesen kb. 10 millió Ft értékben. Természetesen a készpénz díjak a kiemelt kategóriákban vannak( Grand Prix 1,5 millió, Open 1 millió Ft értékű díjazás!), de minden kategória tekintélyes táplálékkiegészítő díjazást nyújt és gyakorlatilag minden versenyző visszakapja a nevezési díjat, ha részt vesz a versenyen.

A versenyen elért eredményt oklevél hitelesíti, a versenyzők kategória és helyezés függvényében Classic, Superior vagy Champion érmet kapnak, a kategóriagyőzteseknek üvegdíj jár, a kiemelt kategóriák győzteseinek Superbody szobor.

A részletes díjazási táblázat itt tekinthető meg.

Superbody Hősök: Szilágyi Vilmos

Ketogén diétával versenyre készülni? Egyre népszerűbb ez a módszer: a Cutler Fehérvár személyi edzője ugyan ketogénnek nem mondaná a diétáját, de roppant sok zsírt fogyaszt az első Superbodyjára.

Superbody bírók

A Superbody-n mindig teljesen függelten, megbízható bírói gárda van a kezdetektől fogva.

A panel mindig 7 bíróból áll + a vezetőbíró és 14 bíró közük kategóriánként sorsoljuk be őket. A vezetőbíró pontozólapja tartalékként szolgál, ha esetleg egy bíró szabálytalan pontozólapot ad le. A bírók a beosztást a verseny reggelén tudják meg.

A pontozás kiértékelése zárt rendszerben történik. A pontozás menetébe a versenyigazgatón és a kiértékelést végző személyeken kívül senki nem láthat bele. Az eredményt a versenyigazgató és a vezetőbíró hítelesíti.

A bírók többsége minden évben itt van a Superbody-n. Idén meghívtuk Estók Endrét is, az INBA szövetség elnökét, aki a legelső Superbody-kon indult a kétezres évek elején és lett bajnok.

A bírók listáját hamarosan közzétesszük.

Superbody Hősök: Germán Andrea

Az izmosság határán: a bikinibe még éppen beleférő maximális izomzattal indul a csatába Germán Andi a Superbodyn, miközben már több bajnoki címet is elhozott az őszi szezonban.

Superbody Hősök: Sántha Tamás

Sok éve minden Superbodyn ott volt a csúcskategóriában, de idén ez a versenyzői széria egy ennél is fontosabb projekt miatt megszakad. Sántha Tomi elegánsan hidalja át a kérdést: hoz maga helyett egy csomó versenyzőt!

Superbody Hősök: Huszár Vanessza

Van, hogy egy versenyző már végigment a testtípus két véglete közötti skálán. Huszár Vanessza pont nem abból az irányból jött, ahonnan gondolnánk (duci volt!) és épp azért, mert átesett a ló túloldalára, még hatalmas küzdelem vár rá, hogy elérje a céljait.

Superbody Hősök: Bartók Dávid

Fizikai munka mellett nem lehet versenyre készülni? Itt az újabb élő cáfolat egy fiatal tehetség személyében, aki egy hobbi fekvenyomó versenyről katapultált a Superbody színpadára és idén újra megpróbálja!

ÉRKEZNEK A NEVEZÉSEK!

A megszokott ütemben érkeznek a Superbody nevezések.

Felhívjuk a notórius későn nevezők figyelmét, hogy a nevezést nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, mert a versenyzőkkel való kommunikációt megkönnyíti, ha rendelkezésünkre állnak a versenyzők adatai. Hamarabb tudjuk pl. a versenyzőket kiértesíteni.

Ráadásul nem érdemes kockáztatni nevezési határidő “eltévesztését”, mert a lejárat után nevezést nem tudunk befogadni. A nevezési határidő: 2020 november 1. 20.00

Superbody Hősök: Hécz Noémi

30 évesen sem késő színpadra állni, főleg, ha megvan hozzá a megfelelő váz. Hécz Noémi kezdőként is jól demonstrálja, miről szól a bikini kategória.

Superbody Hősök: Kohári Richárd

Kohári Richárdnak már több alkalommal is csak egy hajszál hiányzott a Superbody szoborhoz – idén pedig jóval nagyobb tömeggel a GP kategóriában tér vissza!

Superbody Hősök: Marcsinyi János

Ki az a roppant izmos ember, aki minden Pokolgép koncerten ott van, de nem ő az énekes? Hamarosan megtudjuk, mert a Superbody-n is ott lesz!