TELJES HÍRFOLYAM

Superbody Hősök: Harasztia Lívia

19 évesen szinte “veterán” bikini versenyző, aki életének jelentős részét a színpadon töltötte és rendületlenül megy tovább – a 2020-a Superbody-ra!

Superbody Hősök: Tifani Wittmann

Elképesztő női bodybuilding tehetség Felvidékről: mindössze húsz éves, alig pár éve edz, de már tucatnál is több erőemelő versenyt nyert – és most Women’s Physique-ben mutatja meg ezt a hihetetlen genetikát a Superbody-n.

Superbody Hősök: Vavika Péter

Igazi klasszis: Vavika Péter brutális izomérettséget épített fel, amióta 20 évvel ezelőtt (!) először indult a Superbody-n és ezt 2020-ban is elhozza nekünk a GP kategóriába!

Superbody Hősök: Plumbás Ádám

A rettenetes izomtömeg mellé Plumbás Ádám csinált egy jó középrészt, nagyon nehéz belekötni a fizikumába. Mindenkinek fel kell kötni a gatyát, aki összekerül vele a GP kategóriában!

ELINDUL A NEVEZÉS!

Mától lehet nevezni a 2020-as Superbody-ra! A verseny kizárólag előnevezéses. Kérünk minden versenyzőt, hogy olvassa el a versenykiírás általános részeit és a kategóriájára vonatkozó részt, mielőtt a nevezését leadja!

Nevezési határidő, nevezési link és minden információ a versenykiírásban!

Superbody Hősök: Nagy Réka

A bikini kategóriában kiemelten fontos a prezentáció: bemutatjuk az egyik, ebben legrutinosabb versenyzőt.

Superbody Hősök: Horváth István

Ha azt mondjuk, igazi, klasszikusan kőkemény testépítő, akkor Horváth Pisti – kétség nélkül ő lesz a Superbody egyik nagyágyúja!

SUPERBODY HŐSÖK: Rakonczás Péter

Mostantól megpróbáljuk bemutatni a lehető legtöbb versenyzőt, akik a Superbody-n indulnak – és nyilván, akiket el tudunk még a verseny előtt érni. A cél, hogy mindenki megismerhesse őket: legyen kinek drukkolni!

Jó és rossz hír! Superbody lesz, de sajnos zárt kapusan.

A Superbody szervezői felelősen gondolkodnak a rendezvény kérdésében, így az a döntés született, hogy idén közönség nélkül tartjuk meg a rendezvényt, ezzel is csökkentve a kockázatokat. Ezen felül is lesznek biztonsági intézkedések, amelyről minden nevezett versenyzőt tájékoztatni fogunk. Az biztos, hogy a kísérők bemehetnek majd a backstage-be és az is biztos, hogy a versenyzők a lehető legjobban el lesznek különítve egymástól.

A show azonban nem marad el: egyrészt lesz élő közvetítés. De sokkal fontosabb, hogy olyan videós anyagok fognak készülni, amilyenek még sohasem: most erre fogjuk helyezni a hangsúlyt. Így a versenyzők felkészültségét ugyanúgy meg lehet ismerni, mint élőben, sőt, talán még jobban is.

Természetesen a verseny ugyanúgy mint eddig, szakmailag kifogástalanul le fog menni.

Nagyágyúk a Superbody-n?

Azt gondolná az ember, hogy idén nem lesz annyira erős a mezőny, de ez bizony nem így lesz. A Vida Fitness VB csapata idén nem tud kimenni Németoszágba, így a Superbody lesz a fő versenyük, de lesz pár visszatérő régi versenyző és a jelen legjobbjai is indulnak, például a tavalyi évet kihagyó Szmereka Laci.

Idén úgy néz ki, brutális mezőny lesz – csakúgy, mint decemberben a Mr. Olympián, így sok meglepetést tartogat ez a szezon!

Superbody nevezés

Hamarosan elindul a Superbody nevezési oldala. Szokás szerint kizárólagosan online előnevezés lesz a verseny gördülékeny lebonyolítása érdekében. A nevezési díjat is online kell befizetni, ennek a rendszernek a beüzemelése folyik.

Covid-helyzet – mindenképpen ragaszkodunk a Superbody-hoz!

Nem tudjuk még, hogy a koronavírus-járvány miatt lesz-e a Superbody-t érintő súlyos intézkedés, de csakúgy, mint a többi szervező a szezon többi versenyét, mindenképpen ragaszkodunk a Superbody megtartásához, amíg csak lehet.

Ha nem engedélyezik nézők jelenlétét, arra az esetre is van terv, méghozzá nem szükségmegoldás, hanem olyan típusú verseny és show, amit még nem látott a világ.

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy nem érdemes abbahagyni a felkészülést, mert a Superbody szervezői nem fognak fékezni, inkább a gázra lépnek!

Mindenképpen azt akarjuk, hogy legyen Superbody!

Kategória változások!

A versenyen a Superbody szokásos kategóriái lesznek a szokásos feltételekkel, két kategóriát azonban töröltük: nem lesz Wellness és Women’s Physique.

Elindult a Superbody.hu weboldal

Mostantól elérherő a versenykiírás és a Superbody Szabályzat. A jegyértékesítés és az előnevezés is nemsokára indul!